Jeroen van der Veer

SVS’65 verslaat Lekvogels in open wedstrijd

15 mei 2022 om 09:04 Voetbal

SPIJK SVS’65 heeft zaterdag met 4-2 gewonnen van Lekvogels. ,,Een lekkere open wedstrijd met kansen over en weer’’, aldus SVS’65-trainer José van de Ven.

SVS’65 – Lekvogels 4-2

SVS’65 begon zeer voortvarend aan het duel. Al na een kwartier maakte Robin IJsselstein de 1-0. Kort daarna werd een terugspeelbal verkeerd ingeschat en zo kwam Lekvogels weer langszij. Tien minuten voor rust nam de thuisploeg toch weer de leiding door een treffer van Fitim Meha, uit een strafschop.

In de tweede helft bleef SVS’65 de betere kansen hebben. Al in de 48ste minuut maakte IJsselstein zijn tweede treffer van de dag, 3-1. Kort daarop deed ook Martijn Tromp een duit in het zakje, 4-1. Een kwartier voor tijd kwam Lekvogels nog wel op 4-2, maar de overwinning van SVS’65 was niet meer in gevaar.

Door de overwinning staat SVS’65 negende in de 4e klasse E. Volgende week speelt het elftal van Van der Ven uit tegen kampioen IFC in Hendrik-Ido-Ambacht.