Ab Donker

Tiental Vuren verslaat Kerkwijk

5 september 2022 om 11:55 Voetbal

KERKWIJK Vuren heeft zaterdag met 1-2 gewonnen van vierdeklasser Kerkwijk. ,,Het begin was slecht, maar we kwamen uiteindelijk goed in de wedstrijd’’, aldus vuren-trainer Rick Kolff.

Kerkwijk – Vuren 1-2

Aan het begin van de wedstrijd had Vuren moeite om een ritme te vinden. Na de eerste drinkpauze kwamen de bezoekers echter beter in de wedstrijd. Na een half uur spelen kreeg doelman Jacco Versluis een rode kaart wegens een overtreding. Vuren had geen andere doelman en daarom moest veldspeler Danny Muilenburg het doel gaan verdedigen. Vuren ging na de rode kaart alleen maar beter spelen en Ryan van Wijk maakte in de 40ste minuut de 0-1.

In de tweede helft bleef Vuren de bovenliggende partij en na ongeveer 70 minuten spelen maakte Tom van den Berghe de 0-2 voor de bezoekers. Dit leek de genadeklap voor Kerkwijk tot de thuisploeg vlak voor tijd toch nog op 1-2 kwam. Kerkwijk ging daarna ,,alles of niets spelen.’’ Dit zorgde nog voor twee grote kansen, maar Vuren hield stand.

Volgende week komt SVS’65 op bezoek in Vuren.