Zwak Vuren verliest van NEO’25

9 april 2022 om 17:29 Voetbal

WAALWIJK Vuren heeft zaterdag met 4-0 verloren van NEO’25. ,,Een schandalige vertoning, we speelden dramatisch en er was geen beleving’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff.

NEO’25 – Vuren 4-0

De wedstrijd begon nog best goed voor de bezoekers, Bas van der Vliet kreeg in de tweede minuut namelijk een een-op-een kans, maar die ging mis. ,,Hierna hebben we eigenlijk weinig meer gecreëerd.’’ In de 20ste minuut kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong en een kwartiertje later werd het ook nog 2-0. Hierna kwam tot het rustsignaal geen van de teams meer tot scoren.

Aan het begin van de tweede helft ging het iets beter bij Vuren. Tot echte grote kansen kwamen de bezoekers echter niet. Nadat de thuisploeg in de 60ste minuut ook nog de 3-0 maakte was het gedaan met Vuren. Vlak voor tijd werd het ook nog 4-0 voor NEO’25.

Door de nederlaag staat Vuren elfde in de 3e klasse D. Volgende week komt streekgenoot MVV’58, de huidige nummer acht, op bezoek.