Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Kozakken Boys verliest nipt van Quick Boys

17 september 2022 om 19:53 Voetbal

WERKENDAM Kozakken Boys heeft zaterdag met 0-1 verloren van Quick Boys uit Katwijk aan Zee. ,,Onze eerste helft was Kozakken Boys-onwaardig’’, aldus Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood.

Kozakken Boys - Quick Boys 0-1

0-1 Youssef El Kachati 15’

In de eerste helft waren de Katwijkers de baas op het veld. Al binnen een kwartier zorgde Youssef El Kachati voor de 0-1 voor Quick Boys. Kozakken Boys mocht van een wonder spreken dat het niet verder op achterstand was gekomen tot het rustsignaal. ,,Het had eigenlijk wel minstens 0-2 moeten staan.’’

De thuisploeg begon beter aan de tweede helft en de bezoekers werden flink onder druk gezet. In de 70ste minuut leek Gwaeron Stout de gelijkmaker te maken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. ,,Op latere beelden bleek dat hij niet buitenspel liep.’’ Hierna was Kozakken Boys nog een paar keer gevaarlijk maar het bleef bij 0-1.

Door de nederlaag staat Kozakken Boys twaalfde in de Tweede Divisie. Komende dinsdag spelen de Werkendammers uit tegen ASWH in de beker.