GJS en tiental Nivo Sparta delen de punten

18 september 2022 om 14:04 Voetbal

DALEM GJS heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld tegen eersteklasser Nivo Sparta uit Zaltbommel. ,,Mooi om de progressie te zien van ons team, twee weken geleden werd een oefenduel nog 4-2 voor Nivo Sparta’’, aldus GJS-trainer Marten Boverhof.

GJS – Nivo Sparta 1-1

In de eerste helft was de wedstrijd gelijkwaardig met kansen aan beide kanten. Vlak voor het rustsignaal kwamen de bezoekers op een 0-1-voorsprong.

Na de pauze was GJS een paar keer gevaarlijk en in de 55ste minuut trok Björn Barten de stand weer gelijk. Kort na de gelijkmaker kwamen de bezoekers met maar 10 man te staan door een aantal ongelukkige blessures. ,,Ze hadden al hun wisselmomenten al gebruikt, en dus moesten ze met een man minder verder.’’ GJS kon de overtalsituatie echter niet benutten en zo bleef het 1-1.

GJS was al door in de beker, maar is door het gelijkspel groepswinnaar geworden. In de reguliere competitie komt Roda Boys/Bommelerwaard volgende week op bezoek.