Jeroen van der Veer

GJS knap langs eersteklasser Sarto

3 september 2022 om 20:32 Voetbal

TILBURG GJS heeft zaterdag knap met 1-2 gewonnen van eersteklasser Sarto in Tilburg. ,,We begonnen slecht aan de wedstrijd maar hebben daarna goed gespeeld’’, blikte GJS-trainer Marten Boverhof terug op de wedstrijd.

Sarto - GJS 1-2

Sarto kwam al na twee minuten in de eerste helft op 1-0. Kort daarna nam GJS het initiatief in de wedstrijd over en in de 29ste minuut kreeg de ploeg uit Dalem een strafschop. Quincy Bartens schoot deze vervolgens binnen en zo stond het weer 1-1. Vlak voor het eind van de eerste helft kwamen de bezoekers ook nog op 1-2 na een treffer van Youri Bos.

In de tweede helft kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en GJS werd in het defensief gedrongen. ,,Uiteindelijk hebben wij goed verdedigd en kwamen wij niet meer echt in de problemen.’’ Daardoor bleef het 1-2.

Volgende week komt tweedeklasser WSC uit Waalwijk op bezoek in Dalem.