Ab Donker

Tricht te sterk voor Woudrichem

24 september 2022 om 22:45 Voetbal

WOUDRICHEM Woudrichem heeft zaterdag met 2-4 verloren van Tricht. ,,De wedstrijd was eigenlijk al na vijf minuten gespeeld’’, aldus Woudrichem-trainer Gerrie Schaap.

Woudrichem – Tricht 2-4

De bezoekers vlogen uit de startblokken. Binnen vijf minuten stond het namelijk al 0-2 voor Tricht. Nick van Giessen maakte kort hierna nog wel de aansluitingstreffer voor Woudrichem, maar Tricht bleef de betere ploeg. Bij het rustsignaal was het nog altijd 1-2.

Ook na de pauze bleven de bezoekers domineren, toen het na een strafschop 1-3 werd was de wedstrijd definitief gespeeld. Tricht maakte daarna ook nog de 1-4. Rick Naaijen zorgde nog wel voor de 2-4, maar die kwam te laat om het tij nog te doen keren.

Woudrichem staat door de nederlaag tiende in de 2e klasse H. Volgende week speelt het elftal van Schaap uit tegen Roda Boys/Bommelerwaard, de huidige nummer vier, in Aalst.