Jeroen van der Veer

Woudrichem en Tricht delen de punten

4 juni 2022 om 22:39 Voetbal

WOUDRICHEM Woudrichem heeft zaterdag het seizoen afgesloten met een 1-1-gelijkspel thuis tegen Tricht. ,,Het was een echte zomeravondvoetbalwedstrijd, het niveau van beide ploegen was niet om over naar huis schrijven’’, blikte Woudrichem-trainer Gerrie Schaap terug op de wedstrijd.

Woudrichem – Tricht 1-1

De thuisploeg begon nog wel zeer voortvarend aan het duel. Rick Naaijen maakte in de 13e minuut de 1-0 voor Woudrichem. ,,Hierna vonden we het wel best leek het.’’ Tot aan het rustsignaal bleef het nog wel 1-0.

In de tweede helft was Tricht feller dan Woudrichem en in de 60ste minuut werd het 1-1. Hierna waren er nog enkele kansen voor de bezoekers maar het bleef uiteindelijk bij een gelijkspel.

Door het gelijkspel sluit Woudrichem het seizoen in de 2e klasse F af op de tiende plaats.