Asperen en Unitas (zaterdag) delen de punten door late treffer bezoekers

25 september 2022 om 17:51 Voetbal

ASPEREN Unitas heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld uit tegen Asperen. ,,Als onze late treffer iets eerder was gevallen hadden wij de wedstrijd nog kunnen winnen, al is een gelijkspel wel een terechte afspiegeling van de wedstrijd’’, aldus Unitas-trainer Othman Bouchaten.

Asperen – Unitas (zaterdag) 1-1

In de eerste helft was het meeste balbezit voor de bezoekers, maar ze waren niet direct gevaarlijker dan Asperen. ,,Wij speelden een redelijke eerste helft.’’ Bij het rustsignaal waren de ploegen nog in evenwicht.

Na de pauze kwam Asperen op 1-0 door een foutje achterin bij de bezoekers. ,,We waren het daarna even kwijt, maar uiteindelijk herpakten wij ons.’’ Tegen het einde van de wedstrijd kreeg Unitas een paar enorme kansen op de gelijkmaker. Een van deze kansen viel er uiteindelijk ook in, Tesfalem Tekle Tinsue maakte de 1-1.

Unitas staat door het gelijkspel negende in de 4e klasse E. Volgende week komt Lekvogels uit Lexmond, de huidige nummer elf, op bezoek in Gorinchem.