Teleurstelling bij de spelers van Unitas
Teleurstelling bij de spelers van Unitas Theo Bos

Unitas (zaterdag) verliest van OSS’20 en blijft in 4e klasse

11 juni 2022 om 23:57 Voetbal

OSS Unitas is er niet in geslaagd om te promoveren naar de 3e klasse via de nacompetitie. Uit tegen OSS’20 werd het 4-1 voor de thuisploeg. ,,De vorm van de dag speelt in deze wedstrijden een grote rol. Helaas hebben wij niet het niveau kunnen halen van de afgelopen weken en vond ik de tegenstander een aardige pot op de mat brengen.’’, aldus Unitas-trainer Othman Bouchaten.

OSS’20 - Unitas (zaterdag) 4-1

De bezoekers begonnen goed aan het duel, Tesfalem Tekle Tinsue opende de score vrij snel. Het antwoord van OSS’20 liet niet lang op zich wachten en zo stond het binnen een kwartier al 1-1. ,,Hierna was de wedstrijd in evenwicht met kansen over en weer.’’ Bij het rustsignaal was het nog altijd 1-1.

In de tweede helft bleef het spelbeeld gelijkwaardig maar tot scoren kwamen beide teams niet, waardoor er een verlenging kwam. In de verlenging maakte OSS’20 de 2-1 ,,waarna wij aanvallender moesten gaan spelen en meer ruimtes weggaven.’’ De thuisploeg maakte van deze ruimtes gebruik om nog de 3-1 en 4-1 te maken.

Door de nederlaag zal Unitas ook volgend seizoen uitkomen in de 4e klasse.