GJS verliest ook van Wieldrecht

8 oktober 2022 om 21:25 Voetbal

DALEM GJS heeft zaterdag met 2-3-verloren van Wieldrecht. ,,Ik heb veel goeie dingen gezien, maar ook een aantal dingen die nog steeds beter moeten, het zit voor ons momenteel tegen’’, aldus GJS-trainer Marten Boverhof.

GJS – Wieldrecht 2-3

In de eerste helft was GJS ietwat de bovenliggende partij met meer balbezit, maar weinig kansen. ,,We hebben in de eerste helft een aardige pot op de mat gelegd.’’ Bij het rustsignaal was het nog altijd 0-0.

Direct aan het begin van de tweede helft kwam Wieldrecht op 0-1. Ben Vissers trok vrijwel meteen daarna de stand echter weer gelijk. De thuisploeg kreeg na ongeveer een uur voetballen een flinke dreun. In de 57ste minuut werd het namelijk 1-2 en een minuut later werd het uit een strafschop ook 1-3. Tegen het einde van de wedstrijd kreeg Wieldrecht nog een rode kaart wegens natrappen. Vlak voor tijd maakte Guus Houtkamp de 2-3.

GJS staat door de nederlaag dertiende in de 2e klasse H. Volgende week speelt GJS uit tegen Wilhelmina’26, de huidige nummer acht, in Wijk en Aalburg.