Herovina moeiteloos langs SV Noordeloos

9 oktober 2022 om 23:24 Voetbal

NOORDELOOS Herovina heeft zaterdag met 1-4 eenvoudig gewonnen van SV Noordeloos. ,,Een prima overwinning voor ons’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot.

SV Noordeloos - Herovina 1-4

Herovina begon zeer voortvarend aan het duel, al binnen vier minuten maakte Senna Zwamborn de 0-1. Hierna waren er weinig kansen voor beide ploegen. SV Noordeloos was een keer gevaarlijk, maar Herovina-doelman Rik Verploegh voorkwam de gelijkmaker. De ruststand was daarom ook 0-1.

Aan het begin van de tweede helft besliste Herovina de wedstrijd. Tim van Vliet maakte in de 49ste minuut de 0-2 en Kevin Steenbruggen zorgde een minuut later voor de 0-3. Vlak voor tijd maakte Van Vliet zijn tweede van de middag. In blessuretijd redde SV Noordeloos nog wel de eer door de 1-4 te maken.

Herovina is door de overwinning koploper in de 4e klasse E. Volgende week komt streekgenoot SVS’65, de huidige nummer acht, op bezoek, .