Klinkende overwinning voor Herovina

23 april 2022 om 23:59 Voetbal

HERWIJNEN Herovina heeft zaterdag met 4-0 eenvoudig gewonnen van Peursum. ,,Een zeer terechte overwinning, we hebben geen kans weggegeven’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot.

Herovina – Peursum 4-0

1-0 Jesse van Vliet 25’ Jesse van Vliet

2-0 Coen de ridder 52’

3-0 Rick Bakker 65’

4-0 Kevin Steenbruggen 72’

De thuisploeg begon zeer sterk aan de wedstrijd. Al in de 25ste minuut kopte Jesse van Vliet Herovina op voorsprong. Tot aan het rustsignaal werd er vervolgens niet meer gescoord.

Aan het begin van de tweede helft bezegelde Herovina het lot van Peursum. In de 52ste minuut maakte Coen de Ridder namelijk de 2-0. Toen Rick Bakker in de 65ste minuut vervolgens de 3-0 maakte was de wedstrijd definitief gespeeld. Rond de 72ste minuut maakte Kevin Steenbruggen nog de 4-0 na een schitterende slalom.

Door de overwinning staat Herovina zevende in de 4e klasse E. Volgende week speelt het elftal van De Groot uit tegen GSC/ODS, de huidige nummer drie, in Dordrecht.