Afbeelding
Ab Donker

GJS verslaat eenvoudig HSSC’61 en gaat ronde verder

19 oktober 2022 om 01:54 Voetbal

DALEM GJS heeft dinsdagavond met 4-1 gewonnen van derdeklasser HSSC’61. Onder andere door een hattrick van Björn Barten werd de overwinning veiliggesteld. ,,Een groot compliment ook naar de jonge vrouwelijke scheidsrechter, Sterre Bijlsma, zij leidde de wedstrijd uitstekend’’, blikte GJS-trainer Marten Boverhof terug.

GJS – HSSC’61 4-1

Aan het begin van de wedstrijd waren de bezoekers sterker dan GJS. HSSC’61 kwam daarom al vrij snel op een 0-1-voorsprong. Halverwege de eerste helft herpakte de thuisploeg zich echter en Youri Bos maakte de gelijkmaker. Bij het rustsignaal was het nog altijd 1-1.

In de tweede helft was het GJS dat aanviel en HSSC’61 dat loerde op een counter. Barten maakte al vrij snel de 2-1 voor de thuisploeg en tegen het einde van de wedstrijd maakte hij ook nog de 3-1 en 4-1. In het laatste kwartier kon GJS-speler Sereno Latuhihina, na twee jaar blessureleed, zijn rentree maken in het eerste elftal.

Door de overwinning is GJS door naar de volgende ronde van de beker. Zaterdag 29 oktober speelt GJS uit tegen Woudrichem in de reguliere competitie.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie