Jeroen van der Veer

Zakelijke overwinning Unitas (zaterdag)

12 november 2022 om 20:47 Voetbal

BEESD Unitas heeft zaterdag met 0-2 gewonnen van Beesd. ,,Een prima wedstrijd van ons, waarin wij nog wel wat meer hadden kunnen scoren’’, aldus Unitas-trainer Othman Bouchaten.

Beesd - Unitas (zaterdag) 0-2

0-1 Thijs van der Wal 38’

0-2 Sem van den Dool 52’

Vanaf het begin van de wedstrijd waren de bezoekers de bovenliggende ploeg. Het bleef geruime tijd 0-0, want Unitas miste een flink aantal kansen. Uiteindelijk was het Thijs van der Wal die de patstelling doorbrak in de 38ste minuut.

Na de pauze bleef Unitas domineren en in de 52ste minuut maakte Sem van den Dool de 0-2. Hierna waren er nog een flink aantal kansen om de score verder uit te breiden, maar dat lukte uiteindelijk niet.

Unitas zaterdag staat door de overwinning vierde in de 4e klasse E. Volgende week komt Groot-Ammers, de huidige nummer twee, op bezoek.