Ab Donker

Unitas (zaterdag) wint van ASH op knollenveld

9 oktober 2022 om 02:16 Voetbal

HELLOUW Unitas heeft zaterdag met 0-2 gewonnen van ASH in Hellouw. ,,Het veld waar wij op moesten spelen vandaag was voetbal-onwaardig’’, aldus Unitas-trainer Othman Bouchaten.

ASH – Unitas (zaterdag) 0-2

0-1 Eltjo van Veen 70’

0-2 Brandon Markham 85’

In de eerste helft waren de meeste en beste kansen voor de bezoekers. Toch wisten geen van deze kansen doel te treffen, waardoor het na 45 minuten spelen nog altijd 0-0 stond.

Ook na de pauze bleef Unitas de bovenliggende ploeg en in de 70ste minuut opende Eltjo van Veen de score namens de bezoekers. ASH was hierna een keer gevaarlijk dichtbij de gelijkmaker, maar die viel niet. Brandon Markham gooide de wedstrijd op slot door de 0-2 te maken, in de 85ste minuut.

Unitas staat door de overwinning vierde in de 4e klasse E. Volgende week komt SV Noordeloos, de huidige nummer twaalf, op bezoek in Gorinchem.