Ab Donker

Knappe overwinning SVW op DUNO D

19 november 2022 om 21:10 Voetbal

DOORWERTH SVW heeft zaterdag met 1-2 gewonnen van DUNO D in Doorwerth. ,,Een heerlijke overwinning voor ons’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

DUNO D - SVW 1-2

SVW begon goed aan de wedstrijd, in de 10e minuut maakte Hicham Farhou al de 0-1. De thuisploeg was echter niet kansloos, en in de 23ste minuut stond het alweer 1-1. In de 30ste minuut leek DUNO D zelfs op 2-1 te komen, maar het doelpunt werd afgekeurd. De ruststand bleef daarom 1-1.

In de tweede helft waren er aanvankelijk weinig kansen. Er werden veel duels op het middenveld uitgevochten, maar tot echte kansen kwam het nauwelijks. In de 73ste minuut doorbrak Mounir el Ouazizi de ban door de 1-2 binnen te schieten. Vlak voor tijd kreeg DUNO D nog een strafschop, SVW-doelman Lex Kramers werd uiteindelijk de held van de dag door de penalty tegen te houden.

Door de overwinning staat SVW zevende in de 1e klasse D. Volgende week komt SVL, de huidige nummer twaalf, op bezoek.