Archief BDU Media

Gehavend Arkel boekt zakelijke overwinning op Dilettant

26 november 2022 om 19:58 Voetbal

ARKEL Arkel heeft zaterdag met 2-0 gewonnen van Dilettant uit Krimpen aan de Lek. ,,Wij waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, en hebben de wedstrijd zakelijk uitgespeeld’’, blikte Arkel-trainer Leon Elands terug op de wedstrijd.

Arkel - Dilettant 2-0

1-0 Jordi van Mill 45+2’

2-0 Corné van Horik 60’

Vanaf het begin van de wedstrijd had Arkel de overhand. Dit resulteerde echter niet in een goal, en de bezoekers waren af en toe bij een standaardstiuatie dichtbij de 0-1. Vlak voor het rustsignaal viel toch de 1-0 voor Arkel, Jordi van Mill was de gevierde man.

In de tweede helft bleef de thuisploeg sterker. ,,We hebben eigenlijk niks meer weggegeven.’’ Toen Corné van Horik in de 60ste minuut de 2-0 maakte was de wedstrijd definitief gespeeld.

Door de overwinning staat Arkel achtste in de 3e klasse D. Volgende week speelt de formatie van Elands uit tegen VVAC, de huidige nummer negen, in Ottoland.