Archief BDU Media

Sleeuwijk boekt zakelijke overwinning op Vuren

29 oktober 2022 om 23:03 Voetbal

SLEEUWIJK Sleeuwijk heeft zaterdag eenvoudig gewonnen van Vuren. ,,We hebben amper iets weggegeven en hadden er nog meer kunnen maken’’, aldus Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt. ,,Ik ben, ondanks dat we terecht verloren, trots op hoe ons jonge team speelde vandaag’’, blikte Vuren-trainer Rick Kolff terug op de wedstrijd.

Sleeuwijk – Vuren 3-0

Jeffrey Molhoek opende al binnen vijf minuten de score voor de thuisploeg. Nog geen kwartier later werd het ook nog 2-0, door een eigen doelpunt van Vuren. Hierna liep de doelpuntenproductie van Sleeuwijk een beetje spaak. Bij het rustsignaal stond het nog steeds 2-0.

Vuren kwam iets beter in de wedstrijd in de tweede helft. Dit was totdat Frank ter Schiphorst de 3-0 maakte voor Sleeuwijk, en de wedstrijd definitief besliste.

Door de overwinning is Sleeuwijk koploper in de 3e klasse E. Volgende week speelt de ploeg van Van Pelt uit tegen ONI, de huidige nummer tien, in Gravenmoer. Vuren staat door de nederlaag twaalfde. Volgende week komt NEO’25, de huidige nummer zeven, uit Waalwijk op bezoek.