Archief BDU Media

Woudrichem wint streekduel van Schelluinen

29 januari 2023 om 19:17 Voetbal

WOUDRICHEM Woudrichem heeft zaterdag met 4-1 gewonnen van Schelluinen. ,,We hadden eerder de gelijkmaker of aansluitingstreffer moeten maken, dan was de wedstrijd wellicht heel anders gelopen’’, blikte Schelluinen-trainer Richard van Gils terug op de wedstrijd. ,,Na de snelle 3-0 en 4-0 hebben wij de wedstrijd definitief naar ons toegetrokken’’, aldus de teammanager van Woudrichem; Fred van Straten.

Woudrichem - Schelluinen 4-1

1-0 Rick Naaijen 7’
2-0 Youri Duyzer 33’
3-0 Bori Secreve 63’
4-0 Tim Saaman 66’
4-1 Pascal van Delden 85’

Woudrichem begon erg fel aan de wedstrijd, al in de 7e minuut maakte Rick Naaijen de openingstreffer voor de thuisploeg. Youri Duyzer verdubbelde na een halfuur de voorsprong voor Woudrichem. Tot aan het rustsignaal kreeg Schelluinen een paar kansen op de 2-1, maar die viel uiteindelijk niet.

De bezoekers gingen opportunistischer spelen na de pauze. Dit leidde echter niet tot succes. Bori Secreve maakte in de 63ste minuut namelijk de 3-0 en drie minuten later zette Tim Saaman ook zijn naam op het scorebord. Vlak voor tijd behield Pascal van Delden de eer voor Schelluinen door de 4-1 te maken.

Door de overwinning staat Woudrichem elfde in de 2e klasse H. Volgende week speelt Woudrichem uit tegen Tricht, de huidige nummer tien. Schelluinen staat door de nederlaag twaalfde. Volgende week komt EBOH, de huidige nummer drie, uit Dordrecht op bezoek.