Schelluinen wint nipt van Alblasserdam

16 oktober 2022 om 17:13 Voetbal

SCHELLUINEN Schelluinen heeft zaterdag met 2-1 gewonnen van Alblasserdam. ,,Dankzij de oude voetbalwet stappen wij als overwinnaars van het veld’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils.

Schelluinen – Alblasserdam 2-1

In de eerste fase van de wedstrijd waren de teams gelijkwaardig aan elkaar. Binnen een kwartier kwamen de bezoekers echter op voorsprong. Twee minuten later trok Pascal van Delden de stand weer gelijk. Bij het rustsignaal was het nog altijd 1-1.

Na de pauze was het spel aanvankelijk gelijkwaardig. Rond de 70ste minuut kwamen er een aantal grote kansen voor de bezoekers om de 1-2 te maken. Deze viel uiteindelijk niet en vlak voor tijd zorgde Stefan Walhain voor de 2-1.

Door de overwinning staat Schelluinen zevende in de 2e klasse H. Donderdag komt LRC op bezoek in de beker.