Jeroen van der Veer

Woudrichem pakt drie belangrijke punten tegen Roda Boys

11 februari 2023 om 23:38 Voetbal

WOUDRICHEM Woudrichem heeft zaterdag met 3-1 gewonnen van Roda Boys. ,,Een geweldige teamprestatie, we hebben gevochten als leeuwen’’, aldus Woudrichem-leider Fred van Straten.

Woudrichem - Roda Boys/Bommelerwaard 3-1

Aan het begin van de wedstrijd had de thuisploeg veel moeite met Roda Boys. Dit was tot Nick van Giessen in de 30ste minuut de 1-0 maakte voor Woudrichem. De bezoekers gingen hierna nog feller opzoek naar een doelpunt, maar tot de rust lukte dat niet.

In de tweede helft kwam Roda Boys via een strafschop langszij waarna de wedstrijd beide kanten op kon vallen. Tim Saaman zorgde met een weergaloze vrije trap er in de 80ste minuut voor dat de de thuisploeg op 2-1 kwam de staan. De 3-1 van Youri Duyzer maakte een eind aan het verzet van de bezoekers.

Door de overwinning staat Woudrichem twaalfde in de 2e klasse H. 4 maart speelt Woudrichem uit tegen koploper Papendrecht.