Ab Donker

Sleeuwijk en Sparta’30 delen de punten

25 februari 2023 om 21:02 Voetbal

ANDEL Sleeuwijk heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld uit tegen Sparta’30 in Andel. ,,We hadden de wedstrijd in de eerste helft moeten beslissen, we gaven de thuisploeg tijd om terug te komen’’, blikte Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de wedstrijd.

Sparta’30 - Sleeuwijk 1-1

In de eerste helft hadden de bezoekers de overhand. In de 25ste minuut opende Jeffrey Molhoek de score. Sleeuwijk kreeg hierna nog wat kansen om verder uit te lopen, maar bij het rustsignaal stond het nog altijd 0-1.

In de tweede helft nam Sparta’30 het initiatief over en Sleeuwijk werd in het defensief gedwongen. Rond de 75ste minuut viel de gelijkmaker waarna de bezoekers ,,het even erg lastig hadden.’’ Uiteindelijk bleef het bij 1-1.

Door het gelijkspel staat Sleeuwijk tweede in de 3e klasse E. Volgende week speelt de ploeg van Van Pelt uit in Haaften, de huidige nummer acht.