Sleeuwijk steelt punt bij ONI

5 november 2022 om 21:14 Voetbal

’S GRAVENMOER Sleeuwijk heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld uit tegen ONI in ’s Gravenmoer. ,,Een zwaar gestolen punt voor ons, als er een ploeg was die vandaag verdiende te winnen dan was het ONI’’, blikte Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de wedstrijd.

ONI – Sleeuwijk 1-1

In de eerste helft was de thuisploeg de betere ploeg. ,,We hadden een dramatische start, ONI zat erbovenop.’’ Ondanks dat Sleeuwijk geen kansen wist te creëren, hield de verdediging stand. De ruststand was daarom ook 0-0.

Aan het begin van de tweede helft kroop Sleeuwijk iets meer naar voren. Toen ONI in de 67ste minuut de 1-0 maakte, en Sleeuwijk-aanvoerder Dylan van der Pluijm drie minuten later een rode kaart kreeg, leek het helemaal in te storten bij de bezoekers. Dit was tot Lennard Pierhagen in de 93ste minuut de 1-1 maakte, en zo toch nog een punt redde voor Sleeuwijk.

Sleeuwijk blijft, ondanks het gelijkspel, koploper in de 3e klasse E. Volgende week komt GDC, de huidige nummer drie, uit Eethen op bezoek.