Jeroen van der Veer

SVW verliest ongelukkig van Bennekom

18 maart 2023 om 20:49 Voetbal

BENNEKOM SVW heeft zaterdag met 2-0-verloren van Bennekom. ,,Een onnodige en ongelukkige nederlaag’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

Bennekom - SVW 2-0

In de eerste helft was het spel in evenwicht. Tegen het einde van de eerste 45 minuten kwam Bennekom op 1-0 door een persoonlijke fout achterin bij SVW.

Na de pauze drong SVW meer aan en Patrick Zwart was dichtbij de gelijkmaker, zijn inzet werd echter gered door de doelman van de thuisploeg. Mounir el Ouazizi was vervolgens ook nog dichtbij de 1-1, maar zijn schot ging rakelings over. Doordat SVW ,,alles of niets’’ speelde ontstond er ruimte achterin, hier maakte Bennekom gebruik van waardoor het 2-0 werd.

Door de nederlaag staat SVW twaalfde in de 1e klasse D. Volgende week komt Almkerk, de huidige nummer acht, op bezoek.