Gemeente Amersfoort

SVW verliest ook van DTS’35

4 februari 2023 om 19:51 Voetbal

GORINCHEM SVW heeft zaterdag met 2-3 verloren van DTS’35 uit Ede. ,,Een nederlaag die onterecht was, we hadden minstens een punt verdient vandaag’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

SVW - DTS’35 2-3

DTS’35 kwam op voorsprong door een strafschop. Daarna nam SVW het spel over en kreeg het een aantal kansen, maar de thuisploeg kon deze niet benutten. Vlak voor rust maakte DTS’35 de 0-2.

Na de pauze bleef de bal bij SVW, en tien minuten voor tijd scoorde de thuisploeg eindelijk de 1-2, de doelpuntenmaker was Christiaan Perrier. Helaas voor  SVW werd het hierna 1-3 voor DTS’35. In de laatste minuut kreeg SVW nog een strafschop, waardoor het uiteindelijk 2-3 werd via Hicham Farhou.

Door de nederlaag staat SVW twaalfde in de 1e klasse D. Volgende week speelt SVW uit tegen LRC, de huidige nummer twee, in Leerdam.