GJS wint zakelijk van Heukelum

15 april 2023 om 19:58 Voetbal

HEUKELUM GJS heeft zaterdag met 1-3 gewonnen van Heukelum. ,,We zijn eigenlijk nooit in de problemen geweest en hadden het al moeten afmaken in de eerste helft’’, aldus GJS-assistent trainer Marc van der Linden.
Heukelum - GJS 1-3
De bezoekers waren vanaf het begin van de wedstrijd de betere ploeg. In de 18e minuut maakte Youri Bos ook de 0-1. Hierna kreeg GJS een aantal kansen om de score uit te breiden, maar dat lukte uiteindelijk niet. Vlak voor het rustsignaal werd het uit het niets 1-1.

De bezoekers lieten zich echter niet uit het veld slaan en in de tweede helft maakte Björn Barten al vrij snel de 1-2. Toen Sjors Hendriks de 1-3 maakte was de wedstrijd definitief beslist.

Door de overwinning staat GJS tweede in de 2e klasse H. Volgende week komt Streefkerk, de huidige nummer vier, op bezoek.