Ab Donker

GJS wint eenvoudig van Streefkerk

26 november 2022 om 20:46 Voetbal

STREEFKERK GJS heeft zaterdag met 1-3 gewonnen van Streefkerk. ,,We hebben het Streefkerk vooral in de eerste helft onmogelijk gemaakt om goed in hun spel te komen’’, blikte GJS-trainer Marten Boverhof terug op de wedstrijd.

Streefkerk - GJS 1-3

GJS begon uitstekend aan de wedstrijd, al in de 12e minuut maakte Joep Ockhuizen de 0-1. In de 27ste minuut verdubbelde Quincy Bartens de voorsprong via een benutte strafschop. Tot het rustsignaal werd er verder niet meer gescoord.

In de tweede helft kwam de thuisploeg iets beter in de wedstrijd, desalniettemin lukte het Streefkerk niet om een doelpunt te maken. Rond de 82ste minuut besliste Rob van den Boom het duel door de 0-3 te maken. Vlak voor tijd redde Streefkerk nog wel de eer.

Door de overwinning staat GJS zesde in de 2e klasse H. Volgende week komt Alblasserdam, de huidige nummer vier, op bezoek.