Sleeuwijk en SV BLC delen de punten in enerverend duel

15 april 2023 om 19:43 Voetbal

SLEEUWIJK Sleeuwijk heeft zaterdag met 3-3-gelijkgespeeld tegen SV BLC. ,,Een leuke open wedstrijd met veel doelpunten’’, blikte Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de wedstrijd.

Sleeuwijk - SV BLC 3-3

Al na twee minuten stond het 0-1 voor SV BLC. Na een halfuur voetballen werd het ook nog 0-2 voor de bezoekers. Tot het rustsignaal werd er vervolgens niet meer gescoord, al hing de aansluitingstreffer in de lucht.

Na de pauze werd het al zeer snel 1-2 door een eigen doelpunt. Kort daarop maakte Lennard Pierhagen de gelijkmaker. SV BLC kwam na een uur voetballen via een vrije trap echter weer op 2-3. Frank ter Schiphorst stelde daarna een punt veilig voor Sleeuwijk door de 3-3 te maken in de 75ste minuut.

Door het gelijkspel staat Sleeuwijk tweede in de 3e klasse E. Volgende week speelt de ploeg van Van Pelt uit tegen MVV’58, de huidige nummer elf.