Archief BDU Media

Kozakken Boys verliest van HHC Hardenberg

6 mei 2023 om 21:28 Voetbal

WERKENDAM Kozakken Boys heeft zaterdag met 1-4 verloren van HHC Hardenberg. ,,Het was vandaag een frustrerende middag, na de eerste 20 minuten zijn wij niet meer goed in de wedstrijd geweest’’, aldus Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood.

Kozakken Boys - HHC

Aan het begin van de wedstrijd kreeg de thuisploeg via Lowie van Zundert en Johhny Lommers een paar goede kansen op de 1-0. Deze viel uiteindelijk niet en Thomas Reinders maakte in de 26ste minuut de 0-1. Kort daarop maakte Rob van der Leij ook de 0-2 uit een strafschop, dit was tevens de ruststand.

Na de pauze bleef HHC dominant en Matías Jones zorgde voor de 0-3, na iets meer dan een uur voetballen. Toen Reinders ook de 0-4 maakte was de wedstrijd definitief gespeeld. De 1-4 van Gwaeron Stout was alleen voor de statistieken.

Door de nederlaag staat Kozakken Boys twaalfde in de Tweede Divisie. Volgende week speelt de formatie van Calderwood uit tegen Katwijk, de huidige nummer drie.