Amin Boutachkourt scoort de 5-0 na eerder al twee asists te hebben gegeven
Amin Boutachkourt scoort de 5-0 na eerder al twee asists te hebben gegeven Proxsys Cup

GJS haakt aan bij koplopers met zevenklapper tegen SteDoCo

28 december 2023 om 21:09 Voetbal

GORINCHEM GJS heeft zich in de tweede wedstrijd van de Proxsys Cup gerevancheerd voor de nederlaag op de eerste avond. In de Oosterbliek werd SteDoCo uit Hoornaar met 0-7 geklopt, zodat de Gorcumse Jonge Spartanen aanhaken bij koplopers SVW en LRC.

SteDoCo – GJS 0-7

GJS is titelhouder van de Proxsys Cup en heeft dus een naam hoog te houden. Wat dat betreft was het prettig voor de ploeg dat Quincy Bartens GJS op voorsprong schoot: 0-1.

Het lukte SteDoCo niet die achterstand weg te werken. Sterker nog: net voor de rust breidde GJS de voorsprong uit naar 0-3. Guus Houdkamp en wederom Quincy Bartens konden binnenschieten na tweemaal goed voorbereidend werk van Amin Boutachkourt.

Daarmee leek de zaak wel beklonken, hoewel je dat bij zaalvoetbal nooit zeker weet. Net na rust maakte Rob van den Boom echter aan eventuele resterende onzekerheid een einde door de 0-4 te maken.

Amin Boutachkourt, de man van de assists, stond in de slotfase zelf aan het eind van de aanval: 0-5. In de slotfase scoorden Van den Boom en Boutachkourt ieder nog één keer, zodat het zelfs 0-7 werd voor GJS.

Zaterdag speelt GJS om 21.15 uur tegen koploper LRC voor mogelijke groepswinst, terwijl SVW om 22.10 uur tegen SteDoCo speelt.

Afbeelding
advertentie
advertentie