Eigenaar Ad Baas showt zijn collectie van Pierre Cardin.
Eigenaar Ad Baas showt zijn collectie van Pierre Cardin. Maxime Haak
advertorial

'De uitgebreidste collectie Pierre Cardin'

18 maart 2020 om 21:05 Etalage

Pierre Cardin Gorinchem viert deze maand zijn derde verjaardag en dat gaat uiteraard niet onopgemerkt voorbij. De hele maand maart vindt u aan de Arkelstraat 53 alle tweede kostuums voor de helft van de prijs.

De tijd vliegt voorbij: het is alweer drie jaar geleden dat Ad Baas zijn Pierre Cardin Store startte in de Gorcumse binnenstad. Deze store was zelfs de eerste van Pierre Cardin in heel Nederland met het volledige Retail Concept. 'Gewoon' in Gorinchem. ,,Centraal gelegen met toeristen in de vesting: dat was een zeer bewuste keuze", zo legt hij uit.

MANNEN MET STIJL Inmiddels, drie jaar later, heeft Baas geen spijt van zijn keuze voor Gorinchem, de plek waar 'moderne mannen met stijl' uit bijna heel Nederland naartoe komen om hun Pierre Cardin-outfit samen te stellen. ,,Van Rotterdam tot Nijmegen en van Limburg tot Amsterdam. Pierre Cardin staat bekend om zijn pasvorm van de broeken. Trek je er één aan, wil je nooit meer anders. Er is echt een fanclub door het hele land van onze broeken."
Deze fanclub beperkt zich dus bepaald niet tot de Gorcumse vesting. ,,Zestig procent van onze klanten komen buiten Gorinchem en daarmee kennen we een zeer uitgebreide en trouwe klantenkring in zowel Gorinchem als daarbuiten. We zijn dan ook de enige Pierre Cardin-shop in heel Nederland en hier vind je de meest uitgebreide collectie met meer dan zestig verschillende broeken in zeer verschillende maten. Mensen die hier naar binnen komen, lopen vrijwel altijd met een tasje weer naar buiten."

Ook benieuwd naar de collectie van Pierre Cardin? Neem gerust eens een kijkje op de webshop via www.pierrecardingorinchem.nl, breng een bezoekje aan de winkel in de Arkelstraat op kijk op de Facebookpagina.

Wegens het coronavirus hebben wij de openingstijden aangepast en zijn wij van 10.00 tot 17.00 uur geopend. De koopavonden komen te vervallen. Wij nemen de adviezen van het RIVM strikt in acht. Ziet u al mensen bij ons in de winkel staan? Kom gerust een paar minuten later nog even terug.

advertentie
advertentie