Van Rosmalen Hoveniers zorgt dat uw tuin er perfect bij ligt.
Van Rosmalen Hoveniers zorgt dat uw tuin er perfect bij ligt. Van Rosmalen Hoveniers
advertorial

'Uw droomtuin is onze passie'

19 maart 2020 om 10:50 Etalage

Bij Hoveniersbedrijf Van Rosmalen combineren ze vakkennis met creativiteit. Op die wijze komen de fraaiste tuinen tot bloei. Gewoon bij u thuis, maar ook bij bedrijven. ,,Het realiseren van uw ideale tuin is onze passie."

door Tim Hartman

,,Wij zijn geen doorsnee hoveniersbedrijf. We proberen vernieuwend te zijn: in het gebruik van materialen, maar ook in onze ontwerpen. We kijken verder dan de gebaande paden." Dat is Hoveniersbedrijf Van Rosmalen in de notendop volgens hovenier én tuinontwerper Jeroen van Rosmalen. Want in een goed ontworpen tuin komt u thuis en geniet u in alle rust.

TUINONTWERP Van tuinontwerp tot tuinonderhoud: de 25 vakmensen van Van Rosmalen nemen u als klant van begin tot eind mee in het proces van uw tuin. ,,Tuinontwerpers komen eerst vrijblijvend langs om de situatie van de tuin te bekijken. Weet u al hoe uw tuin eruit moet zien? Dat is mooi. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp binnen de door u bepaalde kaders met de inbreng van onze jarenlange vakkennis. Wij zorgen ervoor dat wat u wilt planten volop tot bloei kan komen. Wilt u bestrating, verlichting, een waterpartij, een gazon of tuinhuis? Wij zorgen ervoor dat uw tuin precies wordt zoals u dat wilt. Voor ons is er altijd één uitgangspunt: elke tuin die wij aanleggen is de mooiste in zijn soort, voor welk budget dan ook."

TUINAANLEG Tijdens het aanleggen van uw droomtuin zorgt Van Rosmalen ervoor dat u steeds dezelfde gezichten ziet. De aanleg wordt ononderbroken ingepland en met eigen materialen houden de hoveniers deze planning nauwgezet aan. ,,Met dezelfde gezichten vindt er voortdurend overleg plaats en de klant is continu op de hoogte van de voortgang. Zo weet u precies wanneer wij beginnen én wanneer we klaar zijn."

TUINONDERHOUD Ligt uw tuin er eenmaal bij zoals gewenst? Ook daarna kunt u altijd nog bij de hoveniers van Van Rosmalen terecht. ,,Ons beplantingsplan is gericht op een zo onderhoudsvriendelijke tuin als mogelijk. We maken bij ons onderhoud ook nóóit gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen. Milieuvriendelijk en biologisch: onze basisprincipes."

BEDRIJVEN Naast de droomtuinen die de hoveniers van Van Rosmalen bij u thuis verzorgen, verzorgen zij ook tuinen voor bedrijven. De tuin geeft immers een eerste indruk van uw bedrijf en is daarmee hét visitekaartje. Met behulp van Hoveniersbedrijf Van Rosmalen ligt uw bedrijfstuin er altijd bij om door een ringetje te halen, hoeft u zelf nergens naar om te kijken en de kosten zijn vooraf altijd helder.

Is uw tuin, thuis of bij uw bedrijf, ook toe aan onderhoud met het voorjaar voor de deur? Neem eens vrijblijvend contact op via info@vanrosmalentuinen.nl.

advertentie
advertentie