Sportgala Werkendam komt er weer aan

29 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SLEEUWIJK - Over een paar maanden organiseert de gemeente Werkendam voor de derde keer het jaarlijkse Sportgala. Een mooi spektakel waarin de sporters, jong en oud, in teamverband of individueel, centraal staan. De gemeente Werkendam stimuleert de sport in haar gemeente en geeft met het sportgala een stimulans aan alle betrokkenen rondom sport en waardeert de sporters daarbij op hun sportieve prestaties, op ieder niveau. Tijdens het sportgala worden de beste sporters van het afgelopen jaar in het zonnetje gezet en krijgen verenigingen de gelegenheid om zich te presenteren. Daarnaast staat de avond altijd in het teken van een goed doel. De opbrengst zal deze keer worden besteed aan sportfaciliteiten voor mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking.

Het komende sportgala wordt gehouden op vrijdag 5 februari 2010 in De Bolderik in Sleeuwijk. De voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. Vanuit de gemeente is een organisatiecomité opgezet, dat bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die hun sporen in de sport in onze gemeente hebben verdiend. Om de sporters goed tot hun recht te laten komen is echter de input vanuit de verenigingen van groot belang. Niet alleen de zomerkampioenen maar ook de herfstkampioenen zullen gehuldigd worden tijdens dit sportgala verder is er de vraag wie verdient dit jaar een nominatie voor sporter of sportploeg van het jaar? Of de sportstimuleringsprijs voor het beste talent?

Verenigingen die een bijdrage willen leveren aan dit evenement kunnen zich aanmelden via de website www.sportgala-gem-werkendam.nl en dan onder het kopje” sportgala/aanmelden.” Voor iedere dorpskern zijn dorpshoofden aangesteld die de contacten met de verenigingen zullen onderhouden.

advertentie
advertentie