Training mindfulness

28 november 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Evelien van Straaten start op maandag 9 januari met een mindfulnesstraining in 'De bank van Noppes' aan de Zusterstraat 19 te Gorinchem. De training is voor iedereen die meer kwaliteit in zijn of haar leven wil creëren en in het bijzonder voor wie beter wil leren omgaan met stress en emoties, minder wil piekeren, zich in een druk leven beter staande wil houden en meer wil genieten van wat er hier en nu is.

De mindfulnesstraining is een praktische training. Er wordt gewerkt met begeleide aandachts- en concentratie-oefeningen, bewegingsoefeningen, zit- en loopmeditatie en oefeningen voor thuis. Er is tevens ruimte voor het bespreken van de ervaringen. Aan het eind van de training hebben deelnemers voldoende bagage om Mindfulness op eigen wijze in het leven te integreren. De training bestaat uit vijf lessen op maandagavond, gemiddeld om de twee weken, en een zaterdag. Buiten deze lessen moet rekening gehouden worden met minimaal een halfuur per dag oefentijd om het geleerde te integreren in het dagelijks leven en het effect te gaan ervaren.

Data en tijden van de training: Maandag 9, 16 en 30 januari van 19 tot 21 uur en zaterdag 10 maart van 10.30 tot 15.30 uur. De kosten voor de cursus bedragen € 240,--. Inclusief werkboek en kennismakingsgesprek.Voor informatie of opgave: Evelien van Straaten: 06 40865229 of mailen naar: info@evelienvanstraaten.nl. Meer informatie is te vinden op: www.evelienvanstraaten.nl

advertentie
advertentie