Bike Totaal voor de derde keer verkozen tot 'Beste Winkelketen Fiets & Vrije tijd'

7 november 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Tijdens het ING Retail Jaarprijs Excellent Event is Bike Totaal voor de derde keer door de consument verkozen tot Beste Winkelketen in de categorie Fiets & Vrije tijd. Op alle aspecten noteert Bike Totaal de hoogste cijfers, op de serviceaspecten en assortiment zelfs ruim boven de 8.

Dennis en Ingrid Drieling van Bike Totaal Gorinchem aan de Marinus Spronklaan zijn blij met de derde overwinning. ,,Bike Totaal is wederom door de consument gekozen tot Beste Winkelketen in de categorie Fiets & Vrije tijd, dat is natuurlijk iets om erg trots op te zijn. De consument kiest duidelijk voor een breed assortiment, vakbekwaam en vriendelijk personeel en stelt een goed advies en service op prijs. Met het hele team zullen wij ervoor zorgen dat we deze titel waard zijn."

De verkiezing tot Beste Winkelketen van het jaar is een initiatief van de ING Retail Jaarprijs. Jaarlijks kunnen consumenten hun favoriete winkelketens in diverse categorieën benoemen en beoordelen. Dit jaar namen meer dan 675.000 consumenten aan het onderzoek deel. Daarmee is het een van de grootste consumentenonderzoeken van Nederland.

advertentie
advertentie