Allwheels, hét nieuwe fiets- en bromfietspunt in Gorinchem-Oost

28 februari 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Tweewielers, fietsaccessoires en fietsonderdelen zijn vanaf nu te vinden op allwheels.nl. Het Gorcumse bedrijf koos begin dit jaar voor de unieke combinatie van het repareren van fiets en bromfiets, bestelgemak via internet en een uitgebreide autoaccessoires shop waarin werkelijk alles te vinden is voor de auto. Tanken met hoge korting en autowassen kan voor de deur.

Allwheels opende in Gorinchem-Oost een professionele werkplaats waar klanten terecht kunnen voor deskundig advies aangaande reparaties fietsen en bromfietsen. Inmiddels zijn er ruim 30.000 artikelen op de website te vinden en dit aanbod groeit dagelijks. Heel prettig is dat de webshop aankoop in veel gevallen eerst bekeken kan worden voordat de klant op de bestelknop drukt. Betaalmogelijkheden zoals 'achteraf betalen' behoren binnenkort tot de mogelijkheden. De klant krijgt dan zijn artikelen vooraf zonder te betalen en kan rentevrij daarna afrekenen. Met een simpele klik kan de bestelling worden geplaatst waarna thuisbezorging tot de mogelijkheden behoort. Ook afhalen is de gehele week mogelijk op het internet afhaalpunt waarbij een kop koffie altijd klaar staat.

Eigenaar Piet Hagemeijer wil deze stap graag uitleggen. ,,De werkplaats is onze kracht en straalt vertrouwen uit naar de klant. Het gros van de webshops in onze branche wil graag verkopen. Dat willen wij uiteraard ook, maar een fiets of bromfiets dient altijd vakkundig afgemonteerd te worden. Je kunt het je niet veroorloven fietsen, die van de fabrikant komen, rechtstreeks door te schuiven naar de klant zonder enige afmontage. Veiligheid staat immers boven alles. Ook wij verzenden fietsen in de doos naar verre oorden maar zorgen dan altijd dat er minimale actie van de klant nodig is om veilig op weg te gaan. Verder heeft iedere fiets altijd nazorg nodig en dient onderhouden te worden. Vandaar dus de aanwezigheid van een werkplaats en magazijn."

,,Dat is inderdaad uniek,'' gaat Piet Hagemeijer verder. ,,Deze formule kom je niet of nauwelijks tegen. Als er een probleem met een aangeschaft product is, of als er onderhoud gepleegd moet worden, kan de klant direct bij ons terecht. Dat geldt trouwens ook voor fietsen en scooters die niet via onze website zijn gekocht. Tevens beschikken wij over een gratis haal- en brengservice in de regio Gorinchem. Een opdracht voor het laten ophalen of een reparatie afspraak kan simpel via de homepage. Bellen mag uiteraard ook.'' Wilt u gebruik maken van een leenfiets? Deze staan voor u klaar.

Openingstijden maandag tot en met vrijdag 8.00 tot 18.00 uur, zaterdag 9.00 tot 16.00 uur. Info: Allwheels, Marconiweg 17, 4207HH Gorinchem. T-(0183) 512781. Website: www.allwheels.nl.

advertentie
advertentie