Afbeelding
ZHZActueel / Max Liet

Man gewond bij steekincident in Gorinchem

23 juli 2020 om 13:36 Misdaad

GORINCHEM In de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 juli 2020 heeft er in Gorinchem een steekincident plaatsgevonden. Dit gebeurde tussen 03.15 en 03.30 uur op de W. de Vries Robbeweg. Aldaar werd een voetganger bijna aangereden door een personenauto. De bestuurder van de auto die de man probeerde aan te rijden, ging er vervolgens vandoor.

Korte daarop kwam de auto echter terug en vond er een steekincident plaats. Het slachtoffer bleef met een snijwond in zijn arm achter ter hoogte van de begraafplaats. Diezelfde nacht hielden agenten een 30-jarige man uit Gorinchem aan als verdachte. De auto die bij het incident was betrokken is in beslag genomen voor onderzoek.

Het slachtoffer, een 27-jarige man uit Gorinchem, is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart. Mogelijk is er nog een tweede verdachte bij het incident betrokken. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over het incident van vannacht, neem dan contact op met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie