Afbeelding
Peter R. de Vries Foundation

Ruim honderd tips over vermissing Germa van den Boom

24 oktober 2022 om 14:50 Misdaad Vermissing Germa van den Boom

REGIO De Peter R. de Vries Foundation heeft de afgelopen dagen meer dan honderd tips binnengekregen over de vermissing van Germa van den Boom. Kelly de Vries, directeur van de Foundation, kan en wil niets zeggen over de inhoud van de verstrekte informatie.

Wat is er gebeurd met Germa van den Boom? Het is een zwoele zomernacht eind juli 1984 als de 19-jarige Nieuwendijkse rond kwart voor twee bij haar voor de deur aan de Dwarssteeg wordt afgezet door haar buurjongen. Germa was dat weekend voor het eerst alleen thuis. Haar ouders waren een paar dagen weg. Ze is die avond met vriendinnen uit geweest in Gorinchem. Dit is het laatste moment dat Germa levend wordt gezien. 

MISDRIJF Omdat Germa verschillende telefonische oproepen niet beantwoordt, besluit het gezin Van den Boom halsoverkop terug te rijden naar huis. Binnen treffen ze sporen aan die wijzen op een misdrijf. Voor de politie en de familie is het duidelijk dat zich in het huis een drama moet hebben afgespeeld waar Germa het slachtoffer van is geworden. Nu, 38 jaar later, weet haar familie echter nog steeds niet waar Germa is en wat er met haar is gebeurd. 


NU OF NOOIT Conny Langerak (oudere zus Germa): ,,De familie realiseert zich dat de hernieuwde aandacht voor de verdwijning van Germa opnieuw behoorlijk wat emoties zal losmaken, zeker bij de bewoners van Nieuwendijk. Voor ons als familie is het echter, juist na zoveel jaren, onverteerbaar om niet te weten wat er met haar is gebeurd. Daarom trekken wij met de Peter R. de Vries Foundation nog één keer alle registers open. Het is nu of nooit.”

SCHOON GEWETEN Kelly de Vries (directeur Peter R. de Vries Foundation): ,,Het kan niet anders dan dat er iemand in deze zaak meer weet, maar al bijna 40 jaar zijn/haar mond houdt. Het is tijd om te vertellen wat u weet, voor een schoon geweten én voor een kwart miljoen euro die wij uitloven voor de gouden tip. Dit kan (ook anoniem) via onze tiplijn. Spreek nu, geef de familie de duidelijkheid die zij al zo lang zoeken en breng Germa thuis.”

Heb je informatie over de verdwijning van Germa van den Boom? Mail of bel dan met de Peter R. de Vries Foundation: www.peterrdevries.nl of tip@peterrdevries.nl. Wil je liever contact hebben met Hannie Visser-Kieboom en Alex Monster, de schrijvers van dit artikel? Mail dan naar h.visser@bdu.nl of a.monster@bdu.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie