Afbeelding
Stream Power

Livestreamoptreden Stream Power in Theater Peeriscoop

12 november 2020 om 08:58 Activiteiten

GORINCHEM Zondag 15 november speelt Steam Power een bijzonder theaterconcert in Theater Peeriscoop. Door de huidige Covid-19 regels mogen er geen bezoekers in de zaal aanwezig zijn. Dat betekent echter niet dat bezoekers de show moeten missen. De bandleden hebben namelijk besloten toch naar Gorinchem te komen en de voorstelling wordt live gestreamd vanuit Peeriscoop. Na aankoop van een streamticket krijgen bezoekers een link per mail. Een kwartier voor aanvang van de voorstelling kan op de link worden geklikt en kan worden meegekeken in de zaal.

Steam Power is een akoestische bluegrass/pop formatie met topmusici uit de Nederlandse akoestische muziekscene. De band bestaat uit Joost van Es (viool, zang), Janos Koolen (zang, mandoline, banjo), Laurens Joënsen (zang, gitaar) en muzikale duizendpoot Fay Lovsky (zang, bas).

Om de beurt nemen de leden van Steam Power de leadzang voor hun rekening en iedereen heeft meegeschreven aan de stukken. Een ontmoeting van vier gelijke geesten, waarbij de muziek groter is dan de som der delen. Op zoek naar de zuiverste noot in een reis die nooit eindigt.

Deze vier muzikanten hebben hun sporen ruim verdiend op podia in binnen- en buitenland en zijn op vele albums te horen. Ze speelden met onder andere Henny Vrienten, Frédérique Spigt, Kaz Lux, Douwe Bob en Magna Carta. Onderling gelijkwaardig kan de creativiteit vloeien en elk optreden is een nieuw avontuur met prachtige teksten en instrumentale virtuositeit.

De live stream vindt plaats op zondag 15 november en start om 17.00 uur. De prijs voor een solo ticket bedraagt € 7,50 en een woonkamer ticket kost € 10,00. Livestreamtickets zijn te reserveren via www.peeriscoop.nl, tab ‘livestream tickets’.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie