Wijkcentrum het Dalemplein
Wijkcentrum het Dalemplein Marleen van Zwienen

Kunstdialoog in wijkcentrum Dalemplein

26 september 2022 om 19:00 Activiteiten

GORINCHEM Atelier Gorinchem houdt woensdag 28 september een Kunstdialoog in Wijkcentrum Dalemplein. Elkaar ontmoeten, gezellig koffie te drinken en een goed gesprek voeren over kunst en cultuur en alles wat dat losmaakt.

Samen kijken en praten deelnemers over kunst, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger. Van 10.00 tot 11.30 uur zijn de deelnemers voor de eerste keer welkom in het Wijkcentrum Dalemplein. Het gesprek met kopje koffie start om 10.00 uur. Adres Kruithoorn 3 te Gorinchem.

Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@ateliergorinchem.nl of www.ateliergorinchem.nl Er kunnen maximaal 10 personen meedoen, dus geef je snel op.

De dialoog begint met een kopje koffie in het Wijkcentrum
Deel dit artikel via:
advertentie