Marleen van Zwienen (links) wandelt door de stad op zoek naar kunst en dialoog
Marleen van Zwienen (links) wandelt door de stad op zoek naar kunst en dialoog Marleen van Zwienen

Stadswandeling met Kunstdialoog

15 oktober 2022 om 18:50 Activiteiten

GORINCHEM Atelier Gorinchem maakt woensdag 19 oktober een stadswandeling met Kunstdialoog.  Deze week wandelen ze door de binnenstad van Gorinchem en gaan op zoek naar de geschiedenis van de stad. Wandel ook mee met de Kunstdialoog door steeds weer een ander verrassend deel van Gorinchem. Soms door een deel van de oude vesting, andere keren door een van de nieuwere delen.

Samen kijken en praten we over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger. Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken. Er kunnen maximaal tien mensen meewandelen. 

KOPJE KOFFIE Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving. Op woensdag 19 oktober van 10.00 tot 11.30 is het alweer de eenentwintigste keer dit jaar om elkaar op deze manier te ontmoeten. De wandeling met kopje koffie voert door de binnenstad. Na aanmelding krijgt u de exacte startlocatie. Voor aanmelden en meer informatie over de stadswandeling gecombineerd met de Kunstdialoog, bel (06 55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl ) Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie