Afbeelding
caribabad.nl

Caribabad nog tot 1 juni gesloten

12 mei 2020 om 12:48 Corona

GORINCHEM Hoewel er maandag al iemand met zijn badhanddoek voor de deur van het Caribabad stond, opent het Gorcumse zwemparadijs zeker niet voor 1 juni de deuren. ,,We hebben echt wat meer tijd nodig", laat het zwembad op haar facebookpagina weten. 

,,Er maken vele diverse doelgroepen gebruik van ons zwembad. Ieder uurtje is normaal gesproken bezet. Iedere dag van de week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat", valt er te lezen in het bericht dat sinds maandag op het facebookaccount van het zwembad staat. ,,Om even een voorbeeld te geven in de laatste week van februari (voorjaarsvakantie) hadden wij zo’n 14.000 bezoekers. Jullie begrijpen het vast, er ligt een schone taak voor ons om al onze doelgroepen te kunnen bedienen de komende tijd."

Bovendien werden de afgelopen weken door het zwembad benut voor klussen in en om het zwembad. Deze werkzaamheden zijn nog niet afgerond. Ook de temperatuur van het badwater is omlaag gezet, schrijft het Caribabad. ,,Wij vonden het erg zonde om onze baden te verwarmen, gezien ze niet gebruikt werden. Het opwarmen van de baden heeft echt ook wel even de tijd nodig."

De zwemtas kan dus de komende drie weken nog in de kast blijven liggen. Het Caribabad hoop vanaf 1 juni weer gefaseerd open te kunnen. Vanaf dan is zwemmen weer toegestaan, wel zullen de gasten van het zwembad te maken krijgen met veel maatregelen en beperkingen. Normaal naar het zwembad gaan is pas weer mogelijk als er een vaccin is gevonden, verwacht zwembaddirecteur Ron Koster. 

Benieuwd naar het volledige interview met Rob Koster? Lees dan: Caribabad pas op 1 juni weer open: ,,Er is nog een berg werk te verzetten”: Dit is een premium artikel. Nog geen premium abonnee? Lid worden kan al vanaf 3,95 per maand. 


advertentie
advertentie