Afbeelding
Voedsel Anders

Food-Film-Fest in Natuurcentrum Gorinchem

23 november 2022 om 13:38 Duurzaamheid

GORINCHEM Het Natuurcentrum Gorinchem en de Punt Arkel vertonen op vrijdagavond 25 november een film over voedselbossen. Ontvangst met koffie/thee in het Natuurcentrum om 19.30 uur in het Gijsbert van Andelpark 1, Gorinchem. Toegangskaarten € 5,00 (inclusief 2 drankjes en hapjes) verkrijgbaar bij het Natuurcentrum of bij de Punt Arkel.

Het filmfestival Food-Film-Fest is een initiatief van Voedsel Anders en wordt in de maand november op veel locaties in Nederland en Vlaanderen georganiseerd. Het is een Vlaamse film over voedsel en voedselproductie, die laat zien hoe mensen dicht bij de natuur en samen met anderen voedsel produceren en zich hiermee opnieuw verbinden met het landschap.

Aansluitend is er een presentatie van de Punt Arkel over Boomgaard Onderweg. Een boomgaard op de grens van Gorinchem en Arkel, die door vrijwilligers omgevormd wordt van traditionele productieboomgaard tot voedselbos.

In het nagesprek verkennen de aanwezigen de mogelijkheden voor een biologische groentekwekerij/ Herenboerderij in onze regio.

Voor meer informatie: www.natuurcentrumgorinchem.nl

Aanmelden voor Food-Film-Fest: info@ncgorinchem.nl of info@depuntarkel.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie