Prijswinnares Priscilla Sleeuwenhoek krijgt haar pak overhandigd van Frank Visch (voorzitter Rotary Santa Run)
Prijswinnares Priscilla Sleeuwenhoek krijgt haar pak overhandigd van Frank Visch (voorzitter Rotary Santa Run) ©FotoDaan

Prijswinnaars Santa-pakken Rotary Santa Run Gorinchem

26 november 2022 om 09:22 Evenementen

GORINCHEM Na twee coronajaren kan de Rotary Santa Run dit jaar weer van start. Rennen of lopen, het mag allemaal. De datum is zaterdag 17 december, met vanaf 14.30 uur opwarmen en om 15.00 uur de start. Net als drie jaar geleden zijn start en de finish op de Varkenmarkt. 

De afgelopen week hield De Stad Gorinchem - mediapartner  van de Rotary Santa Run - een winactie. Daarbij konden lezers een kerstmanpak en deelnamebewijs winnen. Uit de vele goede inzendingen werden vijf winnaar getrokken: Priscilla Sleeuwenhoek, Vincent Vlot, Claudia Donker, Ginger Pels en Dylano van Loopik. Zij zijn er inmiddels van op de hoogte gesteld dat ze prijswinnaar zijn.

Op de foto Priscilla Sleeuwenhoek die haar pak vrijdag in ontvangst nam. Ze was er blij mee: ,,Mijn man en ik gaan de Santa Run zeker lopen!”

Ook Vincent Vlot kan niet wachten tot de Santa Run begint: ,,Ik doe mee met mijn partner Annemieke en twee kinderen: Lars van 6 jaar en Lucas van 15 jaar.” Ginger Pels doet ook mee: ,,Superrrrr leuk dat ik gewonnen heb! Ik en mijn zoontje van 7 jaar gaan samen meedoen.” 

Minstens zo enthousiast was Claudia Donker: ,,Superleuk!! Mijn man en ik lopen samen mee met de drakenbootvereniging Dragons of Fire! Gezellig heb er weer zin in!”  

En Dylano van Loopik, ten slotte: ,,Ik doe al 3 jaar trouw mee, en heb de medailles goed bewaard. Ook dit jaar doe ik weer mee samen met mijn moeder. Deze keer voor mijn voetbalclub SVW. Super bedankt voor het kerstmannenpak!”

TIEN EURO Hoewel de inflatie nog nooit zo hoog is geweest, zijn de prijzen van de kerstmanpakken met tien euro hetzelfde gebleven. Een pak is nodig om mee te doen. Ook steun je met je pak goede doelen, zoals de Nierstichting en de plaatselijke stichtingen Vrienden van het Gasthuis en Dapper Kind. Daarnaast steun je verenigingen op het gebied van sport, muziek, toneel en cultuur. De leden lopen voor hun vereniging mee, en kunnen daarmee forse bedragen winnen. Hoe meer leden meelopen, hoe hoger de prijzen. En zelfs kleine verenigingen maken kans! 

ONLINE  Een kerstmanpak kopen bij een winkel kan vanaf dinsdag 6 december. Online een pak kopen kan via gorinchem.rotarysantarun.nl. Je kan kiezen voor volwassenen, voor jongens én voor meisjes. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Louis van Oort
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie