In grote getale lopen of rennen de kerstmannen over de stadswallen.
In grote getale lopen of rennen de kerstmannen over de stadswallen. Lucas Versteeg

Winnaars deelnamebewijs Rotary Santa Run

12 december 2019 om 10:05 Evenementen

GORINCHEM  Jackolien Vink, Maartje van der Brugghen, Ginger Westerhout, Martin van der Vliet en Ria Neuschwanger zijn de gelukkige winnaars geworden van een deelnamebewijs ofwel kerstmannenpak voor de Rotary Santa Run. De winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht van hun prijs. 

Allen hadden ze bijzondere redenen om zaterdag 21 december mee te willen lopen met de Rotary Santa Run. Jackolien Vink werd in mei getroffen door een hartstilstand. ,,Daar ben ik nu nog herstellende van en de kinderen vinden dan ook erg jammer dat ik dit jaar weer niet  mee kan doen. Wat zij en ook mijn man niet weten, is dat ik iedere dag aan het oefenen ben om toch mee te kunnen doen. Al is het misschien dan niet hardlopend als ik de finish maar haar wat zal dat voor ons allemaal al een mooi moment zijn', schrijft zij in haar mail aan de redactie. Maartje van der Brugghen loopt de Santa Run graag met haar vriend en haar broertje Daan die een verstandelijke handicap heeft. ,,We woonden altijd in Gorinchem en hier heeft mijn broertje ook de eerste stapjes gezet op zowel het hockey- als atletiekveld. Nu hij in Culemborg woont lopen wij met Pasen altijd de city run en het lijkt ons fantastisch om daar nu samen een nieuwe traditie aan toe te voegen in de plaats waar we zijn opgegroeid." Ginger Westerhout schrijft: ,,Ik wil dolgraag met mijn vriendin Lydia van Anrooy shinen in een santapak en de santa run hardlopen. Red lady's on the run. Wij hebben samen het goede voornemen om het hardlopen weer samen op te pakken in 2020 en hoe leuk zal het zijn als ik mijn lieve vriendinnetje kan verrassen met dit cadeau." Ook voor Martin van der Vliet is meedoen aan de Rotary Santa Run een grote wens. ,,Ik ga de Santa Run samen lopen met mijn zoon, Sandor Van der Vliet. Sandor heeft sinds zijn geboorte o.a. verminderde longcapaciteit als gevolg van een hernia diafragmatica (gat in het middenrif). Als ouders zijn wij helemaal gelukkig dat hij ondanks deze handicap toch het enthousiasme op kan brengen om bij enkele grote evenementen de 5K te lopen. Ons motto: We gaan niet snèl maar we komen er wèl.". Ook de vrouw van Martin loopt mee. De laatste winnaar van het Santa Run pak is ' oma' Ria Neuschwanger.  Sinds vijf maanden heeft ze een nieuwe heup, maar dat weerhoudt haar er niet van om mee te doen aan de Rotary Santa Run. ,,IK zou heel graag samen met mijn kleinkinderen mee willen doen", laat ze de redactie weten.

Niet gewonnen? Inschrijven voor de Rotary Santa Run kan nog tot en met donderdag 19 december via https://gorinchem.rotarysantarun.nl/inschrijven-rotary-santa-run-gorinchem/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie