El Kroppo and the Bubblegum - 1983
El Kroppo and the Bubblegum - 1983 El Kroppo

Oproep voor anekdotes en foto’s ter ere van 40-jarig jubileum Zomerfeest Groenmarkt

9 maart 2023 om 13:17 Evenementen

GORINCHEM Dit jaar viert Zomerfeest Groenmarkt Gorinchem haar 40ste editie en pakt daarmee extra uit. De organisatie wil in kaart brengen hoe het evenement door de jaren heen is beleefd en roept Gorcumers op hun verhalen en foto’s in te sturen.

Traditiegetrouw is het de laatste week van de zomervakantie feest in Gorinchem. Ook dit jaar wordt de vakantie afgesloten met een vol programma met topartiesten én een zinderend extrajubileumprogramma voor jong en oud. Het grootste Gorcumse evenement voor en door Gorcumers vindt dit jaar plaats van 15 t/m 20 augustus op de Groenmarkt.

OPROEP AAN GORCUMERS

De organisatie pakt dit jaar nog grootser uit om het 40-jarig bestaan samen met de inwoners te vieren. In die 40 jaar zijn er ontzettend veel bezoekers geweest, met ieder hun eigen herinneringen. Daarom doet de organisatie hierbij de volgende oproep: wie een verhaal, anekdote of beeldmateriaal heeft uit de oude Zomerfeest-doos, mag dit laten weten aan de jubileumcommissie. Met name uit de periode 1983-2008 ontbreekt het de organisatie aan beeldmateriaal in het archief.

Stuur jouw foto’s, met een korte toelichting, en verhalen vóór 30 april naar jubileum@zomerfeest.nl. Vergeet hierbij niet het jaar te vermelden waarin de foto is gemaakt of het verhaal zich afspeelt. Alle inzendingen worden doorgenomen. Eventueel wordt contact opgenomen met de indiener voor meer informatie. Met het inzenden van het materiaal krijgt de organisatietoestemming om deze rechtenvrij te publiceren.

Afbeelding
advertentie
advertentie