Afbeelding
Timmerdorp Gorinchem 2019

Vrijwilligers gezocht voor de 50ste Editie van Timmerdorp Gorinchem

27 mei 2023 om 08:29 Evenementen

GORINCHEM De organisatie van de 50ste Editie van Timmerdorp Gorinchem is op zoek naar vrijwilligers. ,,Gelukkig hebben we de eerste aanmeldingen al binnen maar we hebben nog lang niet genoeg vrijwilligers om alle kinderen plekje te bieden. Hoe meer vrijwilligers hoe meer kinderen er mee kunnen doen.”

Zonder vrijwilligers kan het Timmerdorp niet doorgaan. Een evenement van deze schaal vergt flink wat voorbereiding en organisatie en daar zijn nu eenmaal vrijwilligers voor nodig. Omdat iedereen het liefste doet waar hij of zij goed in is, zijn deze vrijwilligers onderverdeeld in de volgende groepen:

Groepsleiding

Als groepsleiding ben je samen met een tot twee andere vrijwilligers verantwoordelijk voor een groep kinderen. Op het kleine veld (5 tot 7 jaar) zullen dit gemiddeld 15 kinderen zijn en op het grote veld (7 jaar tot einde basisschool) gemiddeld 20.

Buffelaar

Als buffelaar zul je vooral je steentje bijdragen aan de voorbereidingen van het Timmerdorp. De opbouw van het Timmerdorp begint op vrijdagochtend 11 augustus om 7.00 uur. Je bent overal inzetbaar, dat kan uiteenlopen van het plaatsen van de hekken tot aan het indelen van de loterijkraam. Je hoeft dus geen stoere of sterke man of vrouw te zijn, voor echt iedereen is er wel een klusje.

Sport- en spelleiding (donderdag 17 augustus)

Als sport-en spelleiding ben je enkel aanwezig op de attractiedag. Omdat er zoveel verschillende activiteiten zijn, ben je verantwoordelijk voor een specifieke attractie. Je bemant bijvoorbeeld een springkussen of bakt pannenkoeken in de tent.

Wie zich opgegeven heeft als sport- en spelleiding is op donderdag 17 augustus om 10.00 uur aanwezig in de tent op het terrein van Timmerdorp.

,,Ook kunnen wij extra handen gebruiken om alle attracties klaar te zetten. Graag zien we je dan om 7.00 uur al. Ook kunnen we na afloop van de sport en spel dag nog wat extra handen gebruiken om alles weer op te ruimen.”

Meld je hier aan als vrijwilliger: https://www.timmerdorpgorinchem.nl/inschrijven-als-vrijwilliger/

Op 5 juni om 19.30 uur is de vrijwilligersinformatieavond zijn bij Centraal Punt (Grote Haarsekade 120, Gorinchem).

KAARTVERKOOP TIMMERDORP OP 10 JUNI

Timmerdorp is voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met groep 8 van de basisschool, ongeacht welke leeftijd de kinderen dan hebben. De kinderen houden zich een week lang bezig met het bouwen en versieren van hutten, sport en spel. Om mee te doen met Timmerdorp heb je een kaartje nodig. De kaartverkoop voor Timmerdorp 2023 vindt plaats op zaterdag 10 juni 2023 van 10.00 uur tot 15.00 uur bij Stichting Speelgoedbank in Gorinchem (Gasthuisstraat 34, Gorinchem ). Neem een ingevuld inschrijfformulier mee wat te vinden is op www.timmerdorpgorinchem.nl en neem contant geld mee of betaal via een QR-code. Reserveren is niet mogelijk en op = op! De prijs van een deelnemerskaartje is €30,- . Vergeet niet om (een kopie van) het ID mee te nemen. Deze kan na leeftijdscontrole weer meegenomen worden. Pinnen is niet mogelijk. Maximaal 8 kaarten per persoon. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie