Afbeelding
Atelier Gorinchem

Stadswandeling Gorinchem met Kunstdialoog

14 juni 2021 om 20:15 Kunst

GORINCHEM Sinds een aantal jaren organiseert Atelier Gorinchem een Kunstdialoog. Elke twee weken ontmoet men elkaar voor een mooi gesprek in wisselend gezelschap. Tijdens de coronalockdown is men digitaal in gesprek gebleven.

Nu er weer meer mogelijk is gaat de Kunstdialoog aan de wandel. De eerste keer was op disdag 1 juni door de Lingewijk. Op vrijdag 11 juni was al weer de tweede keer dat de combinatie van Stadswandeling / Kunstdialoog plaatsvond. De route volgde de voetsporen van Hugo de Groot.

Woensdag 16 juni staat de derde route op het programma.  ,,We starten in de binnentuin van de Lindenborg met een kopje koffie, daarna wandelen we ongeveer een uur door de benedenstad van de Gorinchemse vesting.”

Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@ateliergorinchem.nl. Meestal zijn de bijeenkomsten in de even weken op woensdagochtend van 10.00 /11.30.

Er is een maximale groepsgrootte, daarom graag aanmelden.

www.ateliergorinchem.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie