Start dorpsplatform Vuren Actief

3 juni 2022 om 12:32 Maatschappelijk

VUREN Dorpsplatform Vuren Actief gaat van start. Op donderdag 9 juni zijn alle inwoners van Vuren uitgenodigd in dorpshuis de Koels om mee te praten over de leefbaarheid in Vuren. De zaal is om 19.30 open en de start is om 20.00 uur.

Maandenlang zijn bestuursleden van de Koels en Vuren Actief samen met gemeente West Betuwe druk bezig geweest met het opzetten van een kernagenda en dorpsplatform. Voor de kernagenda zijn meerdere ideeën en input uit het verleden meegenomen, zoals het Bidbook en eerdere dorpsbijeenkomsten over leefbaarheid. Op 9 juni komen deze onderwerpen samen tot een visie waarmee de betrokkenen de leefbaarheid in Vuren willen versterken voor nu en in de toekomst.

Eerder in maart is er een blad huis aan huis verspreid met een eerste versie van de kernagenda met de vraag om een enquête in te vullen. De resultaten worden deze avond met alle inwoners gedeeld.

De dagvoorzitter van de avond is goochelaar Robin Matrix. De avond eindigt om 21.30 uur met napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Deel dit artikel via:
advertentie